diumenge, 28 d’octubre del 2012

Dijous passat vam anar d'excursió al Lloc de Menorca, a veure animals, ja que els estem estudiant a medi. Aquí podeu veure ses fotos que vam fer...
Ai!I ens va faltar una foto de grup!! Sa pròxima hi pensarem!



A classe de català, després de llegir algunes redaccions de s'excursió, entre tots hem fet una explicació pels visitants des blog:

Estavem tots molt emocionats per partir, a l'escola tots estàvem esperant a les aules fins que... "és hora de partir", va dir la mestra. I tots ens vam posar per parelles per anar a l'autobús. Quan hi vam  arribar ens vam asseure i el correu va arrancar, dins el correu els de 4t A van cantar molt i els de 4t B vam xerrar molt.
Quan vam arribar tots volíem ser els primers i quan vam entrar vam veure un lloro de molts de colors que ens repetia quan deiem "hola". (Rosa)

Quan vam entra a la zona humida vam veure un cigne que menjava. Vam seguir pel caminet i vam veure moltes aus diferents, també vam veure quatre ous, estaven un poc bruts de terra i es camuflaven una mica. Allà vam veure un ànec que assustava a un altre i a aquell li queien ses plomes. També vam veure que les aus tenen els dits dels peus junts per poder nadar bé. (Olga i Mercè)
 Després vam anar a l'habitat de les cabres i vam poder entrar de cinc en cinc per poder tocar-les. Una d'elles estava embarassada perquè tenia una panxa molt grosa. Hi havia un boc, que era més gran que els altres. (Alex)


1 comentari:

  1. Que bé que puguem veure les fotos de l'excursió.
    Què valenta na Tònia amb la serp.
    Segur que vau xalar molt.

    ResponElimina